Project

General

Profile

Overview

Deze 5mW laser pointer https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9669.html is geweldig qua formaat. Ik gebruik dit op mijn werk, voor zelfverdediging, jagen en rond het huis. Het is zwaar en het is heel licht, helemaal niet zwaar. Voor mij is het een perfecte maat. Hij past in elke zak die je hebt. Elke keer dat ze beloven het voor elkaar te krijgen, maar opnieuw hebben ze er niet naar gekeken. Het heeft zelfs een paar valpartijen overleefd terwijl hij de toren op kwam. Batterijen worden duur als je niet winkelt en deze laseraanwijzers er als een gek doorheen branden. Ik zou het opnieuw kopen, maar met zoveel anderen daarbuiten, zou ik iets anders kunnen proberen. Dat zijn de enige die ik kan krijgen om te werken. Het hangt allemaal af van hoe snel je op de aan-knop kunt drukken. Ik heb deze groene laser zelfs niet zo veel gebruikt. Bij maximaal vermogen levert het 5 mW (1400ft), dat 5 uur lang rechtdoor zal gaan zonder oververhitting. De schakelaar is supergemakkelijk te gebruiken om te schakelen tussen verblindend helder, pulserend en dimlicht.

Vroeger gebruikte ik die grote laserstukken van afval, die niet lang meegaan. Ik wil de krachtigste instelling of deze uitschakelen en hoef niets te doen om de andere opties te omzeilen. De holster is oke doet het werk. De zakclip blijft op zijn plaats. Het kan glad zijn als het olieachtig of vettig is; heeft geen klieren en rolt wanneer hij op een niet vlak oppervlak staat. Het draagt ​​goed en heeft de zeer indrukwekkende werp- en uitgangsvermogen voor de grootte. Deze 20mW laser pointer https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9662.html is zeer duurzaam. De meegeleverde velcro-houder is de enige zwakke schakel. De 2e die ik kocht was gewoon een back-up maken mocht er iets gebeuren. Tot dusverre, zelfs nadat ik het een week in het bos had verloren en hersteld, heb ik het niet kunnen verbreken.

Ik ben onderhoudstechnicus in de nachtploeg en gebruikt hem meer in een maand dan de meeste mensen in een leven). Ik heb ze gemaild en informeerde naar het bestellen van een andere staartdop, omdat de mijne niet werkte. Ik heb zelfs uitgelegd wat er is gebeurd en dat het een goed item was. Ze stuurden me gratis een vervanging, geen verzending en niets. Nu is dat een bedrijf dat we moeten ondersteunen! Ik gebruik het nog steeds tot op de dag van vandaag. Uiteindelijk had ik alleen een krachtige laser nodig die na een paar toepassingen, zoals de meeste laserpointers uit China, niet faalde. Het is een hogere klas. Dus kocht ik een alkaline-batterij van een goed merk, en nog steeds. Het werkte geweldig en niet lang daarna begon het te dimmen. Ik was zeer zeker teleurgesteld! Een ander ding is dat tien het programmeerbare aanraken, maar de mijne heeft nooit zo gewerkt. Ik kan overschakelen van hoog naar stroboscoop naar laag. Oh en ik hebben het op cement laten vallen, en in tegenstelling tot andere laserpointers was het nauwelijks waarneembaar en verknalde het geen functies of bediening.

Ik kon begrijpen dat de korte doorlooptijd een probleem is voor degenen die deze camping willen nemen en mogelijk enkele uren nodig hebben. Vanzelfsprekend heeft alles dat een hulpmiddel is zijn beperkingen, dus er zullen andere items zijn die deze 30mW groene laser in bepaalde toepassingen "overtroeven" (sorry), maar ik verwacht niet dat iemand die op zoek is naar een 30mW laser pointer https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9650.html zal zijn teleurgesteld over de hoeveelheid licht die deze uitstraalt. Maar voor dagelijks gebruik is het prima. Ik heb een klein stukje fietsbinnenband rond het uiteinde geplaatst om het comfortabel te maken om je tanden vast te houden wanneer je handsfree nodig hebt.

De hemel ging open en ik zag een verblindend licht - meer dan 600 mW kwam van een laseraanwijzer die kleiner was dan een pakje sigaretten. Op dat moment was ik Team JETLASERS. Na de anticlimax Nitecore die ik had gekocht, was ik op mijn hoede. Dit ding had een breder brandvlak, iets meer lengte en een extra 100 mW boven de andere.

Ik reed met een jeep met 8k lampen het veld in en scheen ze op een schuur, en ik kon de contouren van de schuur tegen de nachtelijke hemel zien. Het bevat een riemclip, een klittenbandhouder en instructies voor het wijzigen van de instellingen voor het branden (hoog, laag, stroboscoop). Als ik nog een laserpointer op de weg nodig had, zou ik deze opnieuw kopen, geen vraag. Ze hebben het de eerste keer goed gedaan, dus ik denk niet dat ik nog lang een andere laserpointer nodig heb.

De schakelaar aan de achterkant wordt gebruikt om hoog te regelen, flitsen, laag en uit. Geen van mijn bejaarde ouders kan de kracht krijgen om de schakelaar te gebruiken. De schakelaar klikt aan en uit en werkt prima als je alleen het grootlicht gebruikt. Het is iets zwaarder en dikker maar niet zo lang als de laser die ik vroeger droeg. Houd er rekening mee dat het lijkt alsof de 600 mW niet 1,5 uur meegaat, zoals gesuggereerd - de output loopt na de eerste paar minuten aanzienlijk terug. Staartschakelaar is veel te gevoelig. Er is heel weinig druk op nodig om het te activeren. Flinterig nylon zoals verwacht, maar het feit dat de schede te klein is voor de laser verbaast me.

Ik kocht als 1mW laser pointer https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9668.html in de cockpit voor nachtvluchten. De krachtige modus waarmee het geweldig begint! Veel eenvoudiger om diagrammen te lezen dan een rood licht en het is dim genoeg dat het je nachtzicht niet verpest. De schakelaar in 3 standen is even wennen, maar is gemakkelijk genoeg om door te bladeren bij het gebruik van de momentele knopfunctie. Ik heb 4-5 batterijen doorgenomen zo ver van het per ongeluk aanzetten ervan. Op het einde is het de prijs zeker waard! De laserstraal is zeer krachtig voor een product van deze grootte. De recensies die zeggen dat dit een zeer krachtig laserproduct is, moeten worden betaald (valse recensies).

Issue tracking

open closed Total
Task 0 0 0
Feature 0 0 0
Bug 0 0 0
Support 0 0 0

View all issues

Members

Manager: jesen koes